Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit ARSKOSOVA Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit ARSKOSOVA Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit ARSKOSOVA
Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit ARSKOSOVA
Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit ARSKOSOVA
Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit ARSKOSOVA

MUZIKA

Muzika është Arti i shprehjes së ndjenjave dhe mendimeve përmes tingujve.

Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit “ArsKosova” mundëson shkollimin profesional të muzikës për moshat e vogla.
Me një staf të specializuar në performim muzikor dhe mësimdhënie

Drejtimet

Instrumente

Orë Individuale
(2X45min në Javë)

Art Figurativ

Orë Individuale & Grupore
(2X60min në Javë)

Balet Klasik

Orë Grupore
(2X60min në Javë)

Këndim Koral

Orë Grupore
(2X60min në Javë)

ARTI

Ngjyrat janë ushqim për syrin dhe shpirtin!

Ndër artet e tjera, më i bukuri padyshim se është arti i krijimit të mendimeve tona duke aplikuar kombinimet e ngjyrave dhe pigmenteve në sipërfaqe.

Në shkollën e Muzikës, Artit dhe Baletit “ArsKosova” ne ju ofrojmë të mësuarit se si të pikturoni si një profesionist i vërtetë.

Mësimdhënësit

BALETI

Përveç arteve tjera, shkolla jonë ofron mësime edhe në artet skenike, me një sallë e cila i plotëson të gjitha kushtet e të mësuarit baletin dhe mësimdhënës profesional të baletit. 

KONCERTE

NUK KA!

Nuk ka koncerte të parashikuara.

NUK KA!

Nuk ka koncerte të parashikuara.

Thënie

Dashurinë për artin dhe muzikën kompozitorët më të njohur ndër vite e kan shprehur dhe me thënje motivuese po aq të bukura sa muzika e tyre.